ΕΠΣ Θράκης: Σέντρα στην Α’ Κατηγορία! Οι ορισμοί της πρεμιέρας

Σέντρα θα έχουμε στο πρωτάθλημα της Ροδόπης μεσοβδόμαδα, με την πρεμιέρα να γίνεται σε δυο δόσεις, με 5 αγώνες την Τετάρτη και έναν το Σάββατο.

Το πρωτάθλημα ξεκινά με 13 ομάδες παρόλο την φημολογία για απόσυρση Κοσμίου και Ελπίδων Κομοτηνής, με ερωτηματικό με ποιους παίκτες θα κατεβούν, με τα φαβορί όπως και πέρυσι να είναι πάνω κάτω τα ίδια.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία, η ενισχυμένη Δόξα Γρατινής που θέλει να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα στην επέτειο των 20 χρόνων από το τελευταίο και η ανανεωμένη Ελπίδα Σαπών που και αυτή θέλει το πρωτάθλημα μετά το 2008. Αουτσάιντερ αναμένεται να είναι η Αναγέννηση Παγουρίων που χρόνο με το χρόνο κάνει βήματά ανόδο, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες ομάδες εκπλήξεις όπως πέρυσι ο Κομψάτος Πολυάνθου και πρόπερσι ο ιστορικός Πόντος Θρυλορίου.

Στο πρόγραμμα της πρεμιέρας απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπυ, όπου στους αγώνες της Τετάρτης δύσκολα να σπάσει ο άσος. Ο Πόντος Θρυλορίου θα αγωνιστεί με το Κόσμιο στο ΔΑΚ μέχρι να ετοιμαστεί το γήπεδό του, ενώ η Ελπίδα Σαπών δεν είναι σίγουρο που θα αγωνιστεί φέτος. Παντως στην πρεμιέρα και ίσως μέχρι τέλος θα αγωνιστεί στο γήπεδο της ΕΠΣ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί:

A’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ – 1η Αγωνιστική
(Τετάρτη 11/10, Ώρα 16:00)
Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων – Ελπίδες Κομοτηνής (Γιάσαρης, Δημητριάδης, Κέκου)
Γήπεδο ΕΠΣ: Ελπίδα Σαπών – Αετός Μίσχου (Χαμαλίδης, Καρακασίδης, Κυρίτσης)
Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Πόντος Κομοτηνής (Δροσίνης, Τανανάκη, Παπαδοπούλου)
ΔΑΚ Κομοτηνής: Πόντος Θρυλορίου – ΠΑΟ Κοσμίου (Μπαλάφας, Γκιόσης, Σοφτάς)
Γήπεδο Γρατινής: Δόξα Γρατινής – Δύναμη Αμαράντων (Τομαράς, Διονίδης, Γρηγορούδης)

(Σάββατο 14/10, Ώρα 16:00)
Γήπεδο Κοσμίου: Ορφέας Στρύμης – Αναγέννηση Παγουρίων (Κακουλίδης, Χαρίτσης, Κοτσαρίδης)
Ρεπό: Κομψάτος Πολυάνθου