Εκλογές 2023: Κακή επίδοση για τον πρόεδρο του Λεύκιππου Ξάνθης Ματθαίο Σαββίδη – Μένει εκτός δεκάδας από την παράταξη Τσέπελη

Εκτός δεκάδας από το ψηδοδέλτιο της παράταξης Τσέπελη δείχνει να βρίσκεται ο πρόεδρο του Λεύκιπππου Ξάνθης Ματθαίος Σαββίδης.

Για την ακρίβει, αυτην την στιγμη ειναι 17ος με 376 σταυρους, δηλαδη δεν έχει καν ξεπεράσει τους 400 όπως έχουν κάνει οι 16 πρώτοι, με αποτέλεσμα να ειναι αμφίβολη η επανεκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Σαββίδης είχε εκλεγεί ως στέλεχος της αντιπολίτευσης πριν 4,5 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο και διετέλεσε αντιπρόεδρός του, ωστόσο στην πορεία ουσιαστικά εντάχθηκε στην παράταξη Τσέπελη και ανέλαβε εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου για θέματα Αθλητισμού.

Σιγουρα και ο ίδιος θα ήθελε μια καλύτερη απίδοση και σαφώς καλύτερη κατάταξη, αλλά όλα δείχνουν, άνευ απροόπτου στα εκλογικά τμήματα που απομένουν να ενσωματωθουν, ότι κάτι τέτοιο δεν καταφέρνει να το πετύχει. Οπότε θα επιστρέψει δριμύτερος και στα προεδρικά καθηκοντά του στον Λεύκιππο.