Εκλογές 2023: Ανετη επανεκλογή Μπεκήρ Ογλού Σουά και Μανώλη Φανουράκη ως 1ος-2ος στην σταυροδοσία του Δήμου Ξάνθης

Την άνετη επανεκλογή τους στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης επιτυγχάνουν οι αντιδήμαρχου Μπεκήρ Ογλού Σουά και Μανώλης Φανουράκης με την παράταξη του δημάρχου Μανώλη Τσέπελη.

Κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις του στην σταυροδοσία στην Ξάνθη και επιτυγχάνουν την επανεκλογή τους, ανεξάρτητα από το αν θα ειναι ο Τσέπελης ξανά δήμαρχος ή όχι. Από αυτό θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουν να ειναι αντιδήμαρχο.

Ο Μπεκήρ Ογλού Σουά είναι ο απερχόμενος αντιδήμαρχος Αθλητισμού και για την ώρα, με δέκα εκλογικά τμήματα να απομένουν για να ενσωματωθούν, ο μονος που ξεπερνά τους 1.000 σταυρούς (εχει 1.071 για την ωρα).

Ο Μανώλης Φανουράκης, αναπληρωτής δήμαρχος και παλαιμαχος τερματοφύλακας του ΑΟΞ, έχει φτάσει μέχρι στιγμης τους 882 σταυρούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Ακολουθούν οι Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ με 808 σταυρους, Ιγιαννίδης Στέφανος με 805, Ασκαρίδης Ηλίας με 768, Αμβροσιάδης Παναγιώτης με 731, Χασάν Ογλού Ορχάν με 603, Χουσεΐν Ογλού Χουσεΐν με 589, Χασάν Ογλού Φερτούν με 551, Αγκόρτσας Απόστολος με 525, Καμαρίδης Ιπποκράτης με 525 και Γουναρίδης Στέλιος με 515 (για να περιορισμούμε σε όσους ήδη ειναι πανω απο 500 σταυρους).