Επεισοδιακό ντέρμπι τίτλου στην Καβάλα εντός και εκτός γηπέδου με νικητή τις Πηγές κόντρα στην Ελευθερούπολη και εκατέρωθεν ανακοινώσεις με υπονοούμενα…

Στο πρόωρο επεισοδιακό ντέρμπι τίτλου ο Άρης Πηγών με δύο γκολ που πέτυχε ο Φώτης Δουμάνης κέρδισε τον Ορφέα Ελευθερούπολης στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία Καβάλας και πήρε ρεβάνς για το περσινό χαμένο πρωτάθλημα.

To ντέρμπι συνεχίστηκε και μετά τον αγώνα για το πέναλτι που κέρδισε ο Σαρηγιαννίδης και την διαιτησία της Μυλοπούλου με ανακοινώσεις εκατέρωθεν και από τις δυο ομάδες. Θυμίζουμε στον Αρη Πηγών που πέρυσι έχασε στο πρωτάθλημα από την Ελευθερούπολη του Στελιου Κατρακυλακη αγωνίζονται οι Πέτρος Σαρηγιαννίδης, Τασος Φραγκούλης, Φωτης Δουμάνης και Γιώργος Ζουλης (φωτο Πρωινή).

Η ανακοίνωση του Ορφέα Ελευθερούπολης: Ο Ορφέας εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τη χθεσινή διαιτησία του αγώνα με τον Άρη Πηγών.

Φαίνεται καθαρά στο βίντεο ότι δεν υπάρχει πέναλτι (υποψία και για επιθετικό φάουλ) στη φάση του Σαρηγιαννίδη η οποία έκρινε σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι ενώ επίσης θεωρούμε ότι ήταν ιδιαίτερα αυστηρή η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τσαμπέγια ενώ ίσως με τον ίδιο τρόπο έπρεπε να αποβληθεί παίκτης του Άρη Πηγών. Ελπίζουμε ότι ήταν ένα κακό απόγευμα και τίποτα παραπάνω της διαιτησίας.

Η ανακοίνωση των Πηγων: Κύριοι του Ορφέα, Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα ξεκινήσατε την κλάψα??? Ασχοληθείτε επιτέλους με το αγωνιστικό κομμάτι για να πάρετε αυτό που αξίζετε. Το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο βάσει επιπέδου του, στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ εθνική θα πρέπει να έχει αντάξιο εκπρόσωπο και όχι όπως πέρυσι. Όσοι ήταν χθες στο γήπεδο είδαν ότι το 2-0 ήταν ένα φτωχό σκορ για τον ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ.