Super League: Νίκη από «χρυσάφι» της Λαμίας με τον Παναιτωλικό που έφερε τον Γιώργο Ξενιτίδη από τον πάγκο

Η Λαμία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Super League, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αθανάσιος Διάκος. Το χρυσό γκολ ήρθε νωρίς και το πέτυχε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, Καρλίτος.

Στο έβδομο λεπτό ήταν το σημείο που έκρινε τα πάντα στο ματς. Ο Λόνγκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρλίτος πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και με το κεφάλι του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες φάσεις για να σκοράρουν, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη στιγμή του Παναιτωλικού ήταν στο 51ο λεπτό με τον Καρελή από πολύ κοντά να αστοχεί.

Με αυτό το τρίποντο η Λαμία ανέβηκε στους εννιά βαθμούς και έπιασε (έστω και προσωρινά) ΟΦΗ και Πανσερραϊκό στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Παναιτωλικός παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας τρεις βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60′ Αμαράλ), Σλίβκα (88′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (60′ Τόσιτς), Λόνγκο (60′ Ακούνια), Καρλίτος (79′ Στάνκο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μάλης, Μπρούνο Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα (90+2′ Μαυρίας), Μπαλντασάρα (70′ Χουάνπι), Πέρες (86′ Ντίας), Σενγκέλια (86′ Βοΐλης), Φεντερίκο Ντουάρτε (70′ Ξενιτίδης), Καρέλης, Πέδρο.