Super League: Γκέλα που «πονάει» για τον Άκη Μάντζιο με τον Άρη να μένει στην ισοπαλία με την Κηφισιά στο «Βικελίδης»

Νέο κάζο για τον Άρη, αυτή τη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς η Κηφισιά έφυγε όρθια παίρνοντας ένα βαθμό χάρη στο 1-1. Οι κίτρινοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Μορόν στο 23′ και ο Οζέγκοβιτς στο 75′ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μπήκαν με διάθεση να απειλήσουν τα αντίπαλα καρέ και βρήκαν το γκολ στο 23ο λεπτό. Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σουλεϊμάνοβ με κεφαλιά πάσα έστρωσε στον Ισπανό φορ, ο οποίος με ωραίο γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Κηφισιά που έμεινε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο μέρος, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 75′. Ο Μασούρας με υπέροχη κούρσα και σέντρα από τα δεξιά, έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί ήταν ο Οζέγκοβιτς, ο οποίος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία.

Ο Άρης με αυτό το βαθμό εξακολουθεί να παραμένει εκτός τροχιάς playoffs, έχοντας οκτώ βαθμούς, ενώ η Κηφισιά ανέβηκε στους έξι, προσπερνώντας (έστω και προσωρινά) τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για όσους δεν γνωρίζουν η Κηφισιά είναι η ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του στο ποδόσφαιρο πριν τον Πανιώνιο και Άρη.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83′ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83′ Ζαμόρα), Πάρδο (57′ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοβ (57′ Μόμπεργκ Κάρλσον), Μενέντες (69′ Ντουκουρέ), Μορόν.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84′ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (69′ Πέιος), Ίλιεφ (Μπιφούμα), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (62′ Κρισιούμα), Οζέγκοβιτς (84′ Γκόμπελιτς).