Γ’ Εθνική: «Μαύρη» Κυριακή με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με την 4η αγωνιστική αλλά στην ουσία την τρίτη συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο όμιλο, με αρκετά σημαντικά παιχνίδια και με τις ομάδες της Θράκης να έχουν σημαντικές αναμετρήσεις αφού είναι απαραίτητοι οι βαθμοί με τους συγκεκριμένους αντιπάλους τους.

Αρχικά ο αγώνας του Ορέστη στην Ορεστιάδα κόντρα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας αναβλήθηκε λόγω του τραγικού περιστατικού με το θάνατο της γυναίκας τους προέδρου των ψαράδων στο ξενοδοχείο της ομάδας και υποψήφιας δημοτικού συμβούλου.

Ο Πανθρακικός (4 βαθμοί) μετά το σοκ της φυγής του προπονητή Γιάννη Αποστολίδη απο την ομάδα, θα ταξιδέψει στο Κιλκίς όπου θεωρητικά κόντρα σε μια αδύνατη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ Κρηστωνης (1 βαθμός) του Βασίλη Παμπορίδη θα προσπαθήσει να ρεφαρει την γκέλα με τον Ορέστη Ορεστιάδας και να πάρει το διπλό. Πέρυσι για το κύπελλο Ελλάδας είχε επικρατήσει στο Κιλκίς με 2-3.

Ο Άρης Αβατου (4 βαθμοί) μετά την ισοπαλία στο Αγγελοχώρι θέλει το δεύτερο τρίποντο στην Φελώνη κόντρα στην ασταθή μέχρι τώρα Αναγέννηση Επανομής (1 βαθμό), ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας κάνοντας ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας του μετά το προπέρσινο.

Τέλος ο Άρης Πετεινού (0 βαθμοί) έχει στην Βέροια (1 βαθμός) δύσκολη αποστολή κόντρα ίσως σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κατηγορίας μαζί με Δόξα Δράμας, Καβάλα και Πανθρακικό. Ωστόσο η Βασίλισσα του Βορρά έχει στόχο την παραμονή και αρκετές απουσίες αφού δεν θα αγωνιστούν οι νέοι δυο ξένοι της και είναι ακόμα ανέτοιμη, με τους Ξανθιώτες να έχουν ευκαιρία για τους πρώτους ιστορικούς βαθμούς στην Γ’ Εθνική.

Από τα υπόλοιπα ματς ξεχωρίζει ο αγώνας στην Καβάλα όπου ο πρωτοπόρος τοπικός ΑΟΚ θα φιλοξενήσει το Παραλίμνιο, που αν και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο δεν έχει καλά αποτελέσματα με αποκλεισμό στο κύπελλο και ήττα στην Χρυσούπολη. Σημαντική είναι και η αναμέτρηση στην Ευκαρπία όπου η νεοφώτιστη Νίκη (1 βαθμός) φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης (6 βαθμοί) του Νίκου Κεχαγιά με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς. Ενδιαφέρουσες είναι οι αναμετρήσεις του Θερμαϊκός Θέρμης – Αετός Βαρβάρας
και ΑΟ Χανιώτης – Δόξα Δράμας, ενώ φαβορί είναι το Αγγελοχώρι κόντρα στον αδύνατο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας Ημαθίας.

Το πρόγραμμα (4η αγωνιστική, Κυριακή 1/10, 16:00)
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Πανθρακικός
Άρης Αβάτου – Αναγέννηση Επανομής
ΑΟ Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου
Θερμαϊκός Θέρμης – Αετός Βαρβάρας
ΑΟ Χανιώτης – Δόξα Δράμας
Βέροια – Άρης Πετεινού
Νίκη Ευκαρπίας – Νέστος Χρυσούπολης
Ορέστης Ορεστιάδας – Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας