Εκλογές 2023: Υποψήφια στον Έβρο με Μέτιο η πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Χρύσα Λουπασάκη

Μεταξύ των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στον Έβρο με το ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειαρχη Χρήστου Μέτιου ειναι και η ιδιαίτερα δυναμική πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης αλλά και πρώην πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΜΓΣ Εθνικός Χρύσα Λουπασάκη.

«Ο τόπος μας βίωσε τα τελευταία χρόνια πρωτοφανείς και πολλαπλές κρίσεις . Η υγειονομική, η κλιματική , η ενεργειακή , κορυφώθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές και τις απειλές των πλημμυρών. Τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο με το χθες. Σε όλα αυτά τα δραματικά στοιχεία προστίθενται και το διογκούμενο ρεύμα της παράνομης μετανάστευσης, η δημογραφική κατάρρευση», επισημαίνει η ίδια, εξηγώντας εν μέρει τους λόγους που την ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα.

Και προσθέτει: «Συγχρόνως όμως εμφανίσθηκαν νέες ευκαιρίες και προσκλήσεις. Η γεωπολιτική ισχυροποίηση της Αλεξανδρούπολης, οι αγωγοί και οι μεγάλες υποδομές και επενδύσεις, η αύξηση του τουρισμού είναι μερικά από τα θετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα μας. Αυτά τα δομικά στοιχεία και προβλήματα, η ανάγκη υλοποίησης ενός καινοτόμου και παραγωγικού σχεδίου ανασυγκρότησης του Έβρου και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων και προοπτικών του με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχω ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου με την παράταξη του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ “ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Α.Μ.Θ.”».

Οπως αναφέρει η Χρύσα Λουπασάκη, «σκοπός μου είναι να υπηρετήσω με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος τους πολίτες και να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου στην κατάκτηση των στόχων της ανασυγκρότησης του τόπου μας, της θωράκιση του από απειλές, της ενίσχυσης της ασφάλειας του, της δημογραφική ανασυγκρότησης του, της ενίσχυσης της τοπικής βιώσιμης ανάπτυξης του. Η πολυετής δημόσια παρουσία και προσφορά μου στα κοινωνικά, πολιτικά , πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου μας αποτελούν αποδείξεις της ανιδιοτέλειας, της αφοσίωσης και του αισθήματος του καθήκοντος που αποτελούν οδοδείκτες του βίου μου. Ελπίζω οτι θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί να κρατήσουμε τον τόπο μας ζωντανό Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι οτι θα εξακολουθήσω να εργάζομαι σκληρά»,

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα και με το βιογραφικό της, η Χρύσα Λουπασάκη σήμερα είναι:

  • Μέλος Δ.Ε.Ε.Π Έβρου – Υπεύθυνη Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού και μέλος ΔΗΜ.ΤΟ Αλεξανδρούπολης της Νέας Δημοκρατίας
  • Γενική Γραμματέας στο Δ.Σ. της Λε.Μ.Ε. (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης – Έβρου)
  • Μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης
  • Μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας)