Γ’ Εθνική: Αποχώρησε και ο Δουλούδης από τον Ορέστη Ορεστιάδας και συνεχίζει στις Καστανιές του Μυλωνά

Την αποχώρηση του Σάκη Δουλούδη από τον Ορέστη ανακοίνωσε η ομάδα της Ορεστιάδας, ενώ λίγο αργότερα η ομάδα του πρώην προπονητή του Παναγιώτη Μυλωνά ανακοίνωσε την μετακίνησή του στον ¨Αρδα Καστανέων.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: Μετά από προσωπική του απόφαση και λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει ο φύλακας άγγελος της ομάδας μας τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Σακης Δουλούδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μας με βαριά καρδιά.

Ο Σάκης κατά την αποχώρησή του δήλωσε:

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου,τους προπονητές και το διοικητικό συμβούλιο για τα 2 όμορφα χρόνια που πέρασα μαζί τους το πρωτάθλημα και η άνοδος στην γ εθνική θα μου μείνει αξέχαστο. Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει.

Σάκη σε ευχαριστούμε πολύ για όσα προσφερες στην ομάδα μας και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

H ανακοίνωση του Αρδα Καστανέων: Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον τερματοφύλακα Σάκη Δουλούδη!

Περιττές οι συστάσεις για έναν από τους πιο έμπειρους γκολκίπερ του νομού μας, ο Σάκης έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Έβρου κι έχει να επιδείξει πορείες πρωταθλητισμού με Έβρο Σουφλίου, Α.Ε. Διδυμοτείχου και την τελευταία διετία στον Ορέστη Ορεστιάδας, όπου και αναδείχθηκε πρωταθλητής, και απ’οπου και αποκτήθηκε.

Έτσι κλείνει η τριάδα των τερματοφυλάκων για την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας αποκτηθεί νωρίτερα κι ο Ηλίας Θεοδώρου επίσης από την ομάδα του Ορέστη κι ενώ στην ομάδα μας παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά ο στυλοβάτης του Αρδα μας τα τελευταία χρόνια στη θέση του “1”, ο Γιώργος Καλφόπουλος.

Σάκη καλώς όρισες στην οικογένεια του Άρδα μας! Ευχόμαστε να είσαι υγιής και να έχεις μόνο επιτυχίες και χαρές και με την ομάδα μας!