Γ’ Εθνική: Ξεκούραστο απόγευμα για την Καβάλα με πέντε γκολ κόντρα στον Άρη Πετεινού στη Γενισέα

Εύκολο απόγευμα είχε η Καβάλα στο γήπεδο της Γενισέας καθώς επικράτησε με σκορ 0-5 του Άρη Πετρεινού (φώτo proininews.gr).

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τζελίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κοσμάς Γκέκας για το 0-1.

Λίγα λεπτά αργότερα, με την συμπλήρωση ενός τετάρτου στο παιχνίδι, ο Τζελίδης έδωσε την πάσα στον Δημητριάδη και ο τελευταίος με αριστερό σουτ σημείωσε το 0-2 για τον ΑΟΚ.

Πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Γκέκας με κεφαλιά πέτυχε το 0-3 ύστερα από ασίστ του Γιαχτζίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 0-4 στο 36ο λεπτό με ασίστ του Καζαντζίδη.

Η Καβάλα κατέβασε ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο και έκλεισε τον χορό των τερμάτων με χατ-τρικ του Γκέκα δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90.

Την επόμενη Κυριακή (1/10), η Καβάλα υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και ο Άρης Πετεινού παίζει μέσα στη Βέροια.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Ανέστης Νεοφυτίδης): Ασλανίδης (64′ Τσάκαλος), Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος (73′ Κασίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τσέκος (64′ Καλαϊτζόπουλος), Τυριάκης (73′ Τουραντζίδης), Θαλασσινός, Τουργαΐδης (58′ Γιαννάκος).

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Δημητριάδης, Μπιμπισίδης (46′ Γερονικολός), Σμίλτος, Καζαντζίδης, Δαλιανόπουλος, Γκέντσογλου (55′ Χατζής), Γιαγτζίδης (55′ Παπαδόπουλος), Τζελίδης (46′ Κουτσιανικούλης), Γκέκας, Καρακώστας (64′ Αλτιντζής).