Γ’ Εθνική: Ισοφάρισε δις τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου το Άβατο και παρέμεινε αήττητο και ψηλά στην βαθμολογία

Ένα όμορφο ματς έγινε στο γήπεδο των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκη όπου ο Άρης Αβάτου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου μένοντας αήττητος για 2η αγωνιστική.

Ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ σχεδόν με την σέντρα μόλις στο 2′ όταν από κόρνερ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολίτσα ο Μετάι με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο Αρης ισοφάρισε στο 51′ όταν από σέντρα του Χασάνογλου ο Σαμπανίδης με σουτ ισοφάρισε 1-1 φτάνοντας τα 4 γκολ στο πρωταθλημα. Στο 78′ ο Δεληχατζής έκανε το 2-1 για το Αγγελοχώρι, με τους Ξανθιώτες να αντιδρούν για δέυτερη φορά και να ισοφαρίζουν 2-2 στο 83′ με πέναλτι που κέρδισε ο νεοεισελθών Νεκτάριος Κοτόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Ευθύμη Τσάπαρης. Ντεμπούτο για το Άβατο έκανε ως αλλαγή ο Βασίλης Θεοδώρου.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αρη Αβάτου που εχει 4 βαθμούς θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Επανομής και με νικη θα πραγματοποιήσει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της 7χρονης πορείας της στην Γ’ Εθνική. Από την άλλη η ομάδα του Αγγελοχωρίου πήρε τον πρώτο της βαθμό και υποδέχεται τον αδύνατο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δημητριάδης, Χρυσαίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής) και Πάνου (ΕΠΣ Φλώρινας).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αλ. Θεολόγο, Κατσέλης, Λιάπης (64′ Τσακιρίδης), Πολυζάς, Νικολίτσας, Μετάι, Θεοδωρίδης, Δεληχατζής (73′ Μουράτη), Φράγκος, Τζίμας (46′ Συρπής).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Σαμπανίδης, Τσάπαρης, Ψεμματάς (75′ Γιώτης), Χασάνογλου (84′ Β. Θεολόγου), Αναγνωστόπουλος, Κοντογιαννίδης (64′ Κοτόπουλος).