ΕΠΣ Θράκης: Στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου παραμένει και ο …«πατέρας» Ερρίκος Μπακογιάννης!

Στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα παραμείνει και την νέα σεζόν ένας ο εκ των αρχηγών της ομάδας και ο μεγαλύτερος ηλικιακά αν και … 27 ο Ερρίκος Μπακογιάννης.

Ο 27χρονος επιθετικός από την Ηλεία, και πατέρας της ομάδας αν και σε λίγες ημέρες θα γίνει για πρώτη φορά γονιός, φέτος αγωνίστηκε για πρώτη σεζόν στην Ροδόπη κατακτώντας το πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει φορώντας και την φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας του οποίου ήταν και αρχηγός.

Ο … «Ερικ Καστελ» της Ηλείας όπως τον φωνάζουν, και πτυχιούχος Γεωπονίας στο ΔΠΘ φέτος είχε 4 τέρματα στο πρωτάθλημα. Συνολικά στον Ορέστη είχε 40 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο αγωνιζόμενος κυρίως ως πλάγιος επιθετικός αν και αγωνίζεται και ως κεντρικός επιθετικός.

Ο Μπακογιάννης, ξεκίνησε στα 13 του στον Ηλειακό Βαρθολομιου στη Α’ ΕΠΣ Ηλείας μένοντας μια επταετία, διάστημα που βρέθηκε στις Μεικτές της Ηλείας και στα κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδας στα 15 του. Κατόπιν βρέθηκε στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, και στην συνέχεια μετακόμισε για σπουδές στην Γεωπονία στην Ορεστιάδα και στον Ορέστη, διάστημα όπου κέρδισε το πρωτάθλημα και ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας την περίοδο αυτή, ενώ κέρδισε και ένα Σουπερ Καπ Έβρου.

Ιδιαίτερη στιγμή τόσο για τον ίδιο, όταν πέτυχε αυθεντικό χατ τρικ, δηλαδή τρία τέρματα όχι απλά σε έναν αγώνα αλλά σε ένα ημίχρονο ως αρχηγός του Ορέστη πραγματοποιώντας ένα ξεχωριστό ρεκόρ στην 90χρονη και πλέον ιστορία του συλλόγου της Ορεστιάδας απέναντι στον μεγάλο αιώνιο αντίπαλο σε επίπεδο Έβρου στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ερρίκο Μπακογιάννη.

Με καταγωγή από τον Βαρθολομιό Νομού Ηλείας ο 27χρονος (19/04/1996) επιθετικός ξεκίνησε από τον Ηλειακό Βαρθολομιού όπου και έμεινε για 7 χρονια. Αγωνίστηκε με την φανέλα του Ορέστη Ορεστιάδας για 4 χρόνια και ήρθε πέρσι στην ΔΟΞΑ Ν. Σιδηροχωρίου.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.