Super League: Χόρεψε σάμπα με Μπερνάρ και Ιωαννίδη στο Αγρίνιο και πάτησε κορυφή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε περίπατο στο Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με το επιβλητικό 5-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, κάνοντας το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του «διπλού» των «πράσινων» ήταν ο Μπερνάρ , που πέτυχε χατ-τρικ, χάρη στα γκολ του στο 13’, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με μαγική ασίστι Ιωαννίδη και στο 64’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Αϊτόρ επέστρεψε στα γκολ μετά από 11 μήνες, με εύστοχο πέναλτι στο 86ο λεπτό, την ώρα που ο Τόνι Βιλένα είχε δοκάρι στο 90′, ενώ ο Χόρτνουρ Μάγκνουσον σφράγισε το θρίαμβο της ομάδας του, με κεφαλιά στο τρίτο λεπτό του επιπλέον χρόνου.

Με τον Παναθηναϊκό να… κάνει ό,τι θέλει την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, που παρουσιάστηκε παθητική και έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο σερί ματς, αλλά και διαχείριση δυνάμεων και να στρέφει το βλέμμα του στην πρεμιέρα του 6ο στον όμιλο του Europa League και την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Οικονόμου, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε, Λιάβας, Τσιγγάρας (46′ Χουάνπι), Μπαλντασάρα, Πέρες, Τορεχόν, Ντίας (65′ Σενγκέλια), Καρέλης (76′ Πέδρο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν (64′ Αράο), Βιλένα, Μπερνάρ (75′ Τσέριν), Παλάσιος (80′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (75′ Σπόραρ), Μαντσίνι (64′ Αϊτόρ).