Τους Κομοτηναίους πρωταθλητές Νικολέτα Μπάρμπα και Βαγγέλη Χριστόπουλο βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής βράβευσε δύο καταξιωμένους αθλητές από τον τόπο μας, τη Νικολέτα Μπάρμπα (χάλκινο μετάλλιο στην ελεύθερη πάλη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ισπανία) και τον Βαγγέλη Χριστόπουλο (χρυσό μετάλλιο στο ζίου-ζίτσου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Για τους Κομοτηναίους πρωταθλητές μας, μίλησαν όλοι με τα καλύτερα λόγια, δίνοντας τους τα θερμά τους συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες τους, για την επιμονή και υπομονή που χρειάζεται να έχουν οι πρωταθλητές, αλλά και για το πόσο ρόλο παίζει και ο σωστός χαρακτήρας τους.

Η Νικολέτα Μπάρμπα, αφού ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής για τη βράβευσή της, μίλησε για την αγάπη της για το άθλημα αυτό, που της την ενέπνευσε ο πατέρας της, αθλητής της πάλης κι αυτός. Η ίδια ασχολείται ήδη 14 χρόνια με την ελεύθερη πάλη και σε όσους θεωρούν ότι είναι ανδρικό άθλημα, απαντά πως δεν υπάρχουν ανδρικά και γυναικεία αθλήματα, κι ότι όποιος το θέλει πολύ, καταφέρνει και να διακριθεί σ’ αυτό το άθλημα που αγαπάει!

Ο Κομοτηναίος αθλητής Βαγγέλη Χριστόπουλος που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες “ζίου ζίτσου” του European Championship στην κατηγορία 15-18, 66 κιλών, μετά τη βράβευσή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, μίλησε για το αγώνισμα και τις προσπάθειες που καταβάλλει για ν’ ανταπεξέλθει στους δύσκολους αγώνες.

Ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο και τον δάσκαλο και προπονητή του Πάρη Μαρινέλλη, ενώ έκανε έκκληση και στους τοπικούς φορείς για περαιτέρω βοήθεια σε όλους τους αθλητές του νομού.

“Πόσο όμορφο συναίσθημα, αυτό της αναγνώρισης των κόπων σου από τον τόπο που ζεις, τον τόπο που αγαπάς, τον τόπο που προσπαθείς να αναδείξεις, ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Κομοτηνης και το δημοτικό συμβούλιο για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει, για το χρυσό μετάλλιο του αθλητή Χριστόπουλου Βαγγέλη Βαγγέλης Χριστόπουλος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ζιου-Ζιτσου.

Με εσάς στο πλευρό μας οι διακρίσεις μας θα είναι ακόμα πιό πολλές. Πανθρακικος Α.Σ ζιου-ζιτσου Κομοτηνη-BUDO ACADEMY FIGHTERS”