Καταδίκασε τα επεισόδια αλλά και… μερίδα φιλάθλων ο πρόεδρος του Πανθρακικού Μπάμπης Σάκαρης

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκαν οι Μπάμπης Σάκαρης και Αλέξης Αγγελόπουλος, με τους προέδρους του Πανθρακικού και του Εθνικού αντίστοιχα να μιλούν για τα όσα έλαβαν χώρα στην χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Αρχικά ο πρόεδρος του Εθνικού ανέφερε: «Πήγαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην Κομοτηνή, από τότε δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας της Θράκης όπου να ζητάει συγγνώμη. Η κατ ιδίαν αντιμετώπιση απέναντι μου και στην ομάδα ήταν η πρέπουσα, αλλά επί 20 λεπτά ήταν ένα παλικάρι πεσμένο στον αγωνιστικό χώρο και όταν ήρθε ένα ασθενοφόρο μερίδα οπαδών αποδοκίμαζε το παιδί. Δεύτερο πρόβλημα είναι ότι το παιδί αυτό αντί να πάει στο σπίτι του, του έκαναν μήνυση ότι και καλά ευθύνεται ο ίδιος. Αυτός που χτύπησε τον αθλητή μας είναι ο γενικός αρχηγός, ο οποίος ήταν δηλωμένος ωστόσο με άλλο ρόλο στον αγώνα».

Με τον Μπάμπη Σάκαρη να προσθέτει: «Δεν ήταν οι άνθρωποι σε κατάσταση για να γίνει ο αγώνας, δεν υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μετά το πέρας του επεισοδίου. Τόσο εγώ όσο και η ομάδα καταδικάζουμε τα όσα έλαβαν χώρα, καταδικάζω τους φιλάθλους που αποδοκίμασαν τον ποδοσφαιριστή».