Επιβεβαίωση από ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου Πανθρακικός – Εθνικός

Ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία ότι προχώρησε σε δύο συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο ματς του Πανθρακικού με τον Εθνικό για το Κύπελλο Ελλάδος το απόγευμα της Τετάρτης.

Επιβεβαιώνει έτσι και με τον πιο επίσημο τρόπο το πρωινό ρεπορτάζ του ThrakiSportS που έκανε λόγο για αλληλομηνύσεις και διανυκτέρευση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μάλιστα, επειδή οι δυο συλληφθέντες το πλαίσιο του αυτοφώρου δεν απολογήθηκαν τελικά τον εισαγγελέα την Πέμπτη αλλά θα οδηγηθούν ενώπιόν του το πρωί της Παρασκευής, για αυτόν τον λόγο αναμένεται αναμένεται να υπάρξει και δεύτερη διανυκτέρευση των δύο στα κρατητήρια της Αστυνομιας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν την 13-9-2023 το απόγευμα στην Κομοτηνή δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, σωματική βλάβη και εξύβριση κατά περίπτωση, πράξεις που έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής κατά τη διάρκεια  ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων «Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ» και «ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.» και έπειτα από διένεξη μεταξύ συμμετεχόντων παικτών και παραγόντων αμφότερων των ομάδων.