Αλληλομηνύσεις, διανυκτερεύσεις στην Αστυνομία και… στον εισαγγελέα μετά το Πανθρακικός – Εθνικός

Μπορεί ο Εθνικός Πειραιώς να επέστρεψε στην βάση του μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Πανθρακικό που δεν τελείωσε ποτέ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του Σπύρος Γεωργούσης παρέμεινε στην Κομοτηνή.

Όχι μόνον γιατί μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά και γιατί πλέον έχει μπλεξίματα (και) με την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, ο Γεωργούσης υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αξιωματούχου του Πανθρακικού Βασίλη Κοτζαμπάση (ήταν δηλωμένος ως τραυματιοφορέας στον συγκεκριμένι αγωνα), που φέρεται σύμφωνα με την επίσημη καταγγελία του Εθνικού Πειραιώς να τον γρονθοκόπησε.

Ωστόσο υποβλήθηκε μήνυση και σε βάρος του Γεωργούση από τον αμυντικό του Πανθρακικού Χρήστου Σαπνάρα, υποστηρίζοντας ότι πιο πριν ήταν ο παίκτης του Εθνικού εκείνος που χτύπησε τον παίκτη της ομάδας της Κομοτηνής, με αποτέλεσμα την σύρραξη που ακολούθησε.

Το αποτέλεσμα είναι να υπάρξουν σύμφωνα με πληροφορίες «διανυκτερεύσεις» στο αστυνομικό τμήμα.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS πάντως αναφέρουν ότι πλέον αμφότερες οι μηνύσεις έχουν αποσυρθεί, ωστόσο οι εμπλεκόμενοι θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης που φέρεται πλέον να κινείται αυτεπαγγέλτως μετά τα επεισοδιακά γεγονότα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής.