Κύπελλο Ελλάδος: Μια πεντάδα tips για τη νοκ άουτ αναμέτρηση του Λεύκιππου Ξάνθης με τον Πρωτέα Γρεβενών

Πρεμιέρα με νοτ άουτ ματς στο Κύπελλο Ελλάδος για τον Λεύκιππο Ξάνθης για τη νέα σεζόν 2023-24, κόντρα στον ισχυρό Πρωτέα Γρεβενών στο Αμοιρίδειο (17:00, LIVE ThrakiSportS).

Το ThrakiSportS παρουσιάζει μια πεντάδα tips για να παρακολουθήσετε ενημερωμένοι τον αγώνα:

1. Ντεμπούτο στον πάγκο του Λεύκιππου Ξάνθης κάνει ο πολύπειρος τεχνικός Γιώργος Ζαφειρούδης. Γνωστός στο θρακιώτικο κοινό από την παρουσία του στην ομάδα της BF Ξάνθης. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στη Δόξα Λευκάδας και στη μέση της σεζόν μετακινήθηκε στον Αίαντα Ευόσμου για την Α2.

2. Οι Ξανθιώτες θέλουν να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και να μην πέσουν στην περσινή παγίδα, καθώς τέτοιες μέρες (συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου 2022) είχαν αποκλειστεί με σκορ 60-83 από την ΔΕΚΑ στο Αμοιρίδειο, για την ίδια φάση του θεσμού.

3. Στον Πρωτέα Γρεβενών αγωνίζεται ένας γνώριμος παίκτης του Λεύκιππου, ο Ξανθιώτης Δούκας Γρούδος. Μετά την περσινή άνοδο με τον ΚΑΟ Δράμας υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τον Λεύκιππο για την επιστροφή του, ωστόσο ο παίκτης συνεχίζει στα Γρεβενά για τη δεύτερη θητεία του.

4. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ξενικάκης, Ντούρας και Ράπτης από τον Σύνδεσμο Θράκης, με μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Β’ Εθνικής.

5. Σε περίπτωση που η ομάδα της Ξάνθης πάρει την πρόκριση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Κηφισιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ληξούρι ή Έσπερο Λαμίας.