Γ’ Εθνική: Επιστρέψε στην Άρτα ο πρώην φορ του Πανθρακικού και Σουφλίου Μπάμπης Ζυγκερίδης

Στην Άρτα για δεύτερη φορά θα αγωνιστεί ο Σερραίος πρώην επιθετικός Έβρου Σουφλίου και Πανθρακικού Μπάμπης Ζυγκερίδης που συμφώνησε με την Αναγέννηση Άρτας στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο 28χρονος (γεννημένος στις 13/5/93) Σερραίος φορ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον 1ο όμιλο με τη φανέλα της Νίκης Ευκαρπίας όπου βρέθηκε αντίπαλος των ομάδων της Θράκης.

Πρώτη φορά που αγωνίστηκε στην Άρτα ήταν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Στην Αναγέννηση Άρτας θα έχει συμπαίκτες τον πρώην αμυντικό του ΑΟΞ Χρήστο Λισγάρα και τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανθρακικό Αλέξανδρο Μπεκατώρο.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανσερραϊκού και το 2013 πήγε στη Γερμανία όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Στουτγκάρδης “SSV Reultigen 1905”. Γύρισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κοζάνης στη Γ΄ Εθνική και στη συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, τον Πανθρακικό στην Football League, την Α.Ε. Καραϊσκάκης με την οποία κατέκτησε το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, τον Πανσερραϊκό, την Καλλιθέα στην Football League, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, την Ζάκυνθο στην Γ’ Εθνική, τον ΑΟ Υπάτου, την Αμμουδιά και τη Νίκη Ευκαρπίας.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Άρτας , με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του 28ου χρόνου επιθετικού Χαράλαμπου Ζυγκερίδη. Ο Μπάμπης έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Πανθρακικού , Α.Ο. Ζακύνθου , Α.Ο. Υπάτου , ενώ είναι γνωστός στην πόλη μας καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Α.Ε. Καραϊσκάκης. Χαράλαμπε σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης και σου ευχόμαστε μια χρονιά , γεμάτη υγεία και με πολλά τέρματα.