Κύπελλο Ελλάδος: Με τον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς ο Πανθρακικός, στο Παραλίμνιο η Αλεξανδρούπολη – Όλοι οι αντίπαλοι μέχρι τις διασταυρώσεις με… Super League!

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος για την 3η, 4η και 5η Φάση του θεσμού, με τους εκπροσώπους της Θράκης Πανθρακικό και Αλεξανδρούπολη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Στην 3η και 4η φάση μπήκαν στην κληρωτίδα οι 12 ερασιτεχνικές ομάδες, μαζί με τις 22 ομάδες της Super League 2, ενώ στην 5η φάση συμμετείχαν και οι εννέα ομάδες της Super League.

Τη διαδικασία της κλήρωσης, που έγινε στο ξενοδοχείο Athens Marriott, πραγματοποίησε η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, έχοντας ως καλεσμένο τον τεχνικό διευθυντή εκπαίδευσης της ΕΠΟ Κώστα Τσάνα.

Για την ομάδα της Κομοτηνής, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει ισάριθμη πρόκριση (μετά τον Μ.Α. Αγίας Μαρίας και τον Θησέα Αγριάς) κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Λιανοκλαδίου – Γιούχτας Αχαρνών στον ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αν κάνει την υπέρβαση, έχοντας ως «όπλο» το ΔΑΚ Κομοτηνής, στην 5η Φάση του Κυπέλλου θα παίξει με τον Ατρόμητο.

Ως αναφορά την Αλεξανδρούπολη, το έργο είναι σαφώς δυσκολότερο καθώς στην 3η Φάση θα παίξει με την περσινή έκπληξη του θεσμού Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας. Σε περίπτωση που γίνει η υπέρβαση, θα βρει στην 4η Φάση τον Μικρασιατικό και πάλι σε νοκ άουτ ματς εκτός έδρας. Αν καταφέρει να πανηγυρίσει ισάριθμες προκρίσεις, τότε θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό στην Αλεξανδρούπολη για την 5η Φάση.

Τα παιχνίδια και των τριών φάσεων είναι μονά και οι ημερομηνίες που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

3η φάση στις 13/9
4η φάση στις 27/9
5η φάση στις 7-8/10