Απέκτησε τον θεσσαλό τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη ο Πανθρακικός λίγο πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Θησέα Αγριάς

Τον θεσσαλό τερματοφύλακα Παναγιώτη Παϊτέρη απέκτησε ο Πανθρακικός, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS. Μάλιστα, ο φακος τον αιχμαλώτισε να παρακολουθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής την αναμέτρηση της νέας του ομάδας με την θεσσαλική ομάδα του Θησέα Αγριάς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παϊτέρης γεννήθηκε στην Λάρισα το 1997 και έχει παρελθόν ακόμα και σε επίπεδο Super League με την ομάδα της ΑΕΛ, της οποίας ήταν βασικό στέλεχος στα αναπτυξιακά της. Τελευταία του ομάδα πριν έρθει στον Πανθρακικό ήταν τα Τρίκαλα.

Ακόμα ο 26χρονος ύψους 1.88μ γκολκίπερ έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λάρισας αλλά και στον Αστέρα Βλαχιώτη και Αλμωπό Αριδαίας, με τον οποίο έχει και 25 επαγγελματικές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Επίσης έχει περάσει και τα σύνορα για να αγωνιστεί μια σεζόν με την αλβανική Λουφτετάρι, ομάδα στην οποία ήταν προπονητής και ο Ξανθιώτης Γιώργος Μαραντάς (που έχει ρόλο άτυπου τεχνικού διευθυντη στον Πανθρακικό). Τις επόμενες ώρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση και η ένταξή του υπό τις οδηγίες του κοουτς Γιάννη Αποστολίδη.