Β’ Εθνική: Επέστρεψε στον Λεύκιππο Ξάνθης ο πρωταθλητής Εφήβων Βασίλης Βασαλάκης

Την επιστροφή του φόργουορντ Βασίλη Βασαλάκη ανακοίνωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος παίκτης αγωνίστηκε σε Ασπίδα και Αρίωνα Ξάνθης, ενώ στο παρελθόν έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ με τον Λεύκιππο.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Βασίλη Βασαλάκη στην ομάδα μας και ήδη προπονείται με παλιούς και νέους συμπαίχτης ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 όπου η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της National League 1.

Ο δυναμικός forward τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ασπίδας και του Αρίωνα Ξάνθης αλλά οι στρατιωτικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να δείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Βασίλης Βασαλάκης γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2004, αγωνίζεται στη θέση του forward και έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τη φανέλα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ έχοντας αναδειχθεί πρωταθλητής Εφήβων ΕΚΑΣΑΜΑΘ και 5ος Πανελληνιονίκης στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΟΚ.

Βασίλη ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».