Γ’ Εθνική: Στον Αιολικό Μυτιλήνης ο Κώστας Γαλεάδης

Κάτοικος Μυτιλήνης θα είναι τη νέα σεζόν ο 24χρονος Θρακιώτης Κώστας Γαλεάδης, καθώς συμφώνησε με τον ενισχυμένο φέτος Αιολικό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γαλεάδης ήταν από μικρός μέλος των μεικτών της ΕΠΣ Θράκης και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού. Μετά την διάλυση της ομάδας μεταπήδησε στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων του πρώην προπονητή του Νίκου Μπαχαρίδη και κατόπιν αγωνίστηκε στις ακαδημίες της Λάρισας Κ20, στην Τελστάρ στην Ολλανδία, στην Νουορέζε στην Σαρδηνία της Ιταλίας και στην Ραντνίσκι Πίροτ.

Ακολούθησε μια διετία στην Άρτα για τον Καραϊσκάκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κρήτη και τη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γαλεάδη.

Ο 24χρονος (γενν. 21/08/1999) ακραίος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη Super League 2. Πέρυσι ολοκλήρωσε το δεύτερο μισό της σεζόν στον Απόλλωνα Πόντου (2 ματς), έχοντας ξεκινήσει στον Ηρόδοτο (3 ματς). Τη διετία 2020-22 έπαιξε στην ΑΕ Καραϊσκάκης (31 ματς).

Διαθέτει εμπειρία από το εξωτερικό, έχοντας φορέσει τη φανέλα της σέρβικης Radnicki Pirot (2019-20) και της ιταλικής Nuorese Calcio (2018-19).

Έχει αγωνιστεί επίσης σε ΑΕΛ Κ19 (2017-18) και Πανθρακικό Κ20 (2016-17).

Κώστα, καλώς ήρθες στον Αιολικό. Κάθε επιτυχία, με υγεία».