Europa League: Θεατής ο Πασχαλάκης στο επιβλητικό 0-3 και την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην άγουρη Τσουκαρίτσκι και φρόντισε να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Μετά από το 3-1 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” που ήταν κυριαρχική και χόρτασε το κοινό της με γκολ, θέαμα και ωραίες συνεργασίες, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν το ίδιο σαρωτική και στη ρεβάνς στο Λέσκοβατς, αφού επιβλήθηκε με 3-0 στο “Γκράντσκι Στάντιον Ντουμπότσιτσα” και προκρίθηκε πανηγυρικά στους ομίλους του Europa League, όπου θα πάρει μέρος στην κλήρωση της Παρασκευής (1/9, 14:00) μαζί με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες έδειξαν από το πρώτο μέρος τις άγριες διαθέσεις τους όταν και πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τα υπέροχα γκολ των Μασούρα και Μπιελ (με τον Φορτούνη να είναι ηγετικός σε ακόμη ένα παιχνίδι) ενώ και στο δεύτερο όχι μόνο δεν έριξαν στροφές αλλά συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και να σφυροκοπούν την αντίπαλό τους, για να βρουν και τρίτο γκολ με τον Ρέτσο και να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με 19 τελικές (οι 9 εντός εστίας).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81′ Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (78′ Κόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (64′ Αχλινβί) Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46′ Γκόμες), Ιβάνοβιτς (78′ Οβούσου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (58′ Πορόσο), Φρέιρε, Ροντινέι, Καμαρά (46′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Φορτούνης (57′ Σκάρπα), Μασούρας (68′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (46′ Ελ Αραμπί) Μπιελ.