Άγριο ξέσπασμα Μπόγρη κατά αυτόκλητων αστυνομικών στον Έβρο που συνέλαβαν μετανάστες κατηγορώντας τους για τις τεράστιες πυρκαγιές

O Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη τους στους Betarades.gr σχολίασε όσα τραγικά έγιναν στον Έβρο με τους αυτόκλητους αστυνομικούς που «συνέλαβαν» μετανάστες παίρνοντας όπως έλεγαν το νόμο στα χέρια τους και κατηγορώντας τους για τις τεράστιες πυρκαγιές στην περιοχή.

Μάλιστα ο Έλληνας μπασκετμπολίστας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τους: «Μου…σκυλα φασίστες το παίζετε σερίφηδες και πιάνετε μετανάστες στα σύνορα», ενώ τα έβαλε και με τις αρχές «Δεν ντρέπεστε λίγο; Και σεις τι τους κλείνετε μόνο μες το σπίτι, στη φυλακή έπρεπε να τους κλείσετε».

«Αν θέλετε να φανείτε χρήσιμοι σε αυτή τη χώρα που σας έχουν βάλει παρωπίδες η θρησκεία και η σημαία να πάτε να βοηθήσετε στις φωτιές που είναι δίπλα. Το παίζετε σερίφηδες όλοι αν είναι δυνατόν. Τι ντροπή.

Φοβάστε για την ταυτότητα μην μπει τσιπάκι, μια ταυτότητα που την έχει όλος ο κόσμος πάνω του μην χαλάσει το DNA σας. Μακάρι να χει τσιπάκι να αφανιστείτε. Ουστ!» ήταν τα λόγια του Γιώργου Μπόγρη που μίλησε για όλα σχολιάζοντας με καυστικό τρόπο όλα τα κοινωνικά ζητήματα.