Super League: Έβαλε «στοπ» στην Αγιά Σοφιά ο Πανσερραϊκός και κράτησε το αήττητο κόντρα στην ΑΕΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Εκκίνηση με το… αριστερό στην OPAP Arena για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Πανσερραϊκός πάγωσε τη Νέα Φιλαδέλφεια πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με τον Άλεξιτς, έπειτα από γλυκιά σέντρα του Πηλέα από τα δεξιά.

Η ΑΕΚ πίεσε, είχε πολλές φάσεις για την ανατροπή, ωστόσο το μόνο που πέτυχε ήταν να ισοφαρίσει με τον Γκατσίνοβιτς στο 78ο λεπτό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Βασικός για την Ένωση ο Θρακιώτης Πέτρος Μάνταλος και ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, ενώ για τους Σερραίους του Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε βασικός ο

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (71′ Γκατσίνοβιτς), Μήτογλου, Χρυσόπουλος (46′ Πινέδα), Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος (71′ Σιμάνσκι), Γιόνσον, Πισάρο, Ελίασον (71′ Αραούχο), Μάνταλος (79′ Ζίνι), Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Ντανκερλούι, Γκοτζαμανίδης Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Στάικος, Μούργος (65′ Μπαΐροβιτς), Πηλέας (65′ Τσαγγαλίδης), Τομάς (46′ Θυμιάνης), Άλεξιτς (65′ Γούλερι).