Super League: Έμειναν στο μηδέν και πήραν από έναν βαθμό Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα – Στον πάγκο ο Γιώργος Ξενιτίδης

Από έναν βαθμό πήραν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα παιχνίδι όπου το VAR ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Το διάστημα που έκρινε τα πάντα επί της ουσίας, ήταν το 64ο λεπτό, τότε που ο Καρέλης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, με τον Τσαούση να διώχνει πάνω από την γραμμή. Σε μια πραγματικά δύσκολη φάση βέβαια, που χρειάστηκε το VAR για να παρθεί η απόφαση πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη, αν κι αυτό δεν ήταν απολύτως σαφές μέσω του τηλεοπτικού πλάνου -να θυμίσουμε κάπου εδώ πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει το goal line technology.

Στην αμέσως επόμενη φάση μάλιστα, στην αντεπίθεση που ξεκίνησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Γκάρο σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά. Ένα γκολ που μέτρησε σε πρώτο χρόνο, αλλά ακυρώθηκε σε δεύτερο, μέσα από την εξέταση του VAR, το οποίο υπέδειξε πως ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Λιάβας (72′ Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Σίλβα (72′ Ανιόρ), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίαζ (85′ Σενγκέλια), Καρέλης (85′ Πέντρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79′ Ροσέρο), Τζίμας (90+4′ Μπάλαν), Μπατίστ (58′ Γκάρο).