Γ’ Εθνική: Οριστική η αποχώρηση της ιστορικής Βέροιας από τον όμιλο των Θρακιωτών – Ομάδα έκπληξη μετακινείται στη θέση της

Η Βέροια αποχαιρέτησε και επισήμως της Γ’ Εθνική, δεν θα είναι αντίπαλος των Πανθρακικού, Ορέστη, Αβάτου και Πετεινου αλλά και ΑΟΚ και Δόξας Δράμας (άρα δεν θα αναβιώσουν και οι έριδες του παρελθόντος).

Ωστόσο η παραπάνω εξέλιξη δημιουργεί αλλαγές σε 1ο, 2ο και 3ο όμιλο! Πιο συγκεκριμένα, στην ΕΠΟ ενημερώθηκαν ότι η Βέροια παραιτείται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όπως φαίνεται το πλάνο ήταν ήδη έτοιμο για να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε από τη «Βασίλισσα του βορρά».

Ωστόσο αυτό δεν περιλαμβάνει τελικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της mikriliga την άνοδο της Δόξας Βώλακα που είχε αναδειχθεί τέταρτη στις αρχές του καλοκαιριού στην διαδικασία των μπαράζ. Αντίθετα, η αποχώρηση της Βέροιας από τον 1ο όμιλο θα φέρει στην θέση της ως αντίπαλο και των ομάδων της Θράκης τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας (4η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Άρη Πετεινού).

Την θέση του Εορδαϊκου στον 2ο όμιλο θα καλύψει η ομάδα της ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία στον αρχικό σχεδιασμό είχε βρεθεί στον 3ο όμιλο. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, ο 3ος όμιλος θα παραμείνει ως έχει – δηλαδή με 17 ομάδες, μία λιγότερη από τους υπόλοιπους αφού ουσιαστικά η απόσυρση ομάδας δεν θα καλυφθεί.

Η πρεμιέρα του 1ου ομίλου
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας Ημαθίας – Ορέστης Ορεστιάδας
Αρης Αβάτου – Θερμαικός Θέρμης
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – ΑΟ Χανιώτη
Κεραυνός Αγγελοχωρίου – Εορδαικός
Πανθρακικός – Νίκη Ευκαρπίας
Αναγέννηση Επανομής – Καβάλα
Ποσειδώνας Μηχανιωνας – Απολλων Παραλιμνιου
Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής – Νέστος Χρυσούπολης
Δόξα Δράμας – Αρης Πετεινού