Champions League: Μέγιστος Ιωαννίδης και Μαντσίνι έδωσαν ελπίδα πρόκρισης στον ΠΑΟ μέσα στη Μπράγκα!

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε δύο ισχυρά χτυπήματα στην Πορτογαλία όμως απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, πως έχει ισχυρό μέταλλο, πως είναι επτάψυχος και πως είναι αποφασισμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Και αυτό γιατί αν και έκανε κακό δεύτερο μέρος και είδε τους Ρουίθ και Τζαλό να τιμωρούν τα λάθη του και να νικούν δύο φορές τον Μπρινιόλι, σηκώθηκε από το καναβάτσο και «απάντησε» στην Μπράγκα στο φινάλε, με τον Μαντσίνι να σκοράρει στο πέμπτο από τα οκτώ λεπτά των καθυστερήσεων και να γράφει το τελικό 2-1, με τους πράσινους να χάνουν μεν αλλά να έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται μία μεγάλη ανατροπή την ερχόμενη Τρίτη (29/8) μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

ΜΠΡΑΓΚΑ (Αρτούρ Ζόρζε): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αλ Μουσράτι (36′ Αντρέ Όρτα), Πίτσι (66′ Τζαλό), Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα (85′ Ρόνι Λόπες), Ρουίθ (86′ Μπανζά), Μπρούμα (86′ Κάστρο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιανίδης, Γεβντάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ (82′ Αράο), Τζούριτσιτς (65′ Μπερνάρ), Βιλένα (76′ Τσερίν), Παλάσιος (76′ Αϊτόρ), Σπόραρ (66′ Ιωαννίδης), Μαντσίνι.