Γ’ Εθνική: Στον «αέρα» η Βέροια, στην θέση της η Δόξα Βώλακα;

Σήμερα κρίνεται κατά πάσα πιθανότατα το μέλλον της Βέροιας στην νέα ΓΣ που θα γίνει την Τετάρτη 23/8 ώρα 18:00 στα γραφεία του ερασιτέχνη στο γήπεδο της Βέροιας.

Η μέχρι στιγμής απόφαση εκτός απροόπτου είναι η ομάδα μετά από χρόνια να κατέβει στο Α’ τοπικό Ημαθίας, αφού ανα 24ωρο έχουμε αλλαγές όπως έγινε πέρυσι και με την ομάδα της Νάουσας που τελικά δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα.

Εαν συμβεί αυτό και η Βασίλισσα του Βορρα δεν κατέβει Γ’ Εθνική την θέση της σύμφωνα με πληροφορίες της Dramasport θα πάρει η νταμπλούχος Δράμας Δόξα Βώλακα.

Μετά από αυτό το γεγονός άνοιξε μια θέση για την Γ’ Εθνική και πρώτο φαβορί είναι η Δόξα Βώλακα καθώς και το Ληξούρι που είναι μαζί με τον Βώλακα οι καλύτεροι τεταρτοι, αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Έτσι, έχει ως αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα η Δόξα Βώλακα να πάρει πρόσκληση από την ΕΠΟ για συμμετοχή στην Γ Εθνική και πολύ πιθανό να γίνει εκ νέου κλήρωση. Προς το παρόν ετοιμάζεται για το κύπελλο Ελλάδας καθώς την Κυριακή φιλοξενεί στην Προσοτσανη την ομάδα της Χανιώτης.