Για δεύτερη σεζόν στους Ίκαρους Σερρών ο «αρχιτέκτονας» Στάθης Καμαράκης

Στους Ικαρους Σερρών για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στάθης Καμαράκης.

Ο πολύπειρος Σερραίος πρώην τεχνικός της Ξάνθης και του ΓΑΣ Κομοτηνή είπε το «ναι» στους Ίκαρους και θα συνεχίζει ως Τεχνικός Σύμβουλος και προπονητής της ομάδας Παίδων και Εφήβων. 

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο 𝝨𝝩𝝖𝝝𝝜𝝨 𝝟𝝖𝝡𝝖𝝦𝝖𝝟𝝜𝝨 συνεχίζει για 2η χρονιά στον 𝝘.𝝨. 𝝞𝝟𝝖𝝦𝝤𝝞 𝝨𝝚𝝦𝝦𝝮𝝢!

Ο αρχιτέκτονας του Σερραϊκού Μπάσκετ συνεχίζει στην ομάδα του Γ.Σ. Ίκαροι Σερρών ως Τεχνικός Σύμβουλος και Προπονητής της Παιδικής και Εφηβικής ομάδας. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σερραϊκού 🏀 μπάσκετ με επιστέγασμα τη μοναδική άνοδο Σερραϊκής ομάδας (μόνο με Σερραίους παίκτες) στην Α΄ Εθνική το 1985.

➥Βιογραφικό

Ο Στάθης Καμαράκης διετέλεσε Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία των Σερρών και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών διδάσκοντας Καλαθοσφαίριση.

Στην πολύπειρη προπονητική του καριέρα του έχει σημειώσει Ανόδους ομάδων στη Β΄ και Α2΄ Εθνική κατηγορία (Ίκαροι Σερρών, Α.Ο Καβάλα, B.F. Ξάνθη, ΓΑΣ Κομοτηνή). Κατέκτησε Πανελλήνιες νίκες σε πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων και Έξοδο στην Ευρώπη (Ίκαροι Σερρών, Α.Ο. Σερρών, Αστέρας Καβάλας). Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε αναρίθμητα σεμινάρια και Camp Μπάσκετ για νέους αθλητές, ενώ έχει εργαστεί και ως Ομοσπονδιακός προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ και με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομών έχει αναδείξει παίκτες σε Εθνικές ομάδες (Παραμανίδης, Μακαράς, Τοπάλης, Γκιουζέλης, Τσάμης, κ.α. ).

➥Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο του για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ!».