Volley League: Ο Άθλος Ορεστιάδας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον β’ προπονητή Γιώργο Τσακπίνη

Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 52χρονο προπονητή Γιώργο Τσακπίνη, για τη σεζόν της Volleyleague 2023-2024.

Ο έμπειρος μετά την τελευταία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, διατηρεί τον ρόλο του β’ προπονητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας, όπου φέτος θα συνεργαστεί με τον Ρουμάνο νέο τεχνικό Κριστιάν Τσιτιγκόϊ με με σκοπό την επίτευξη των νέων φιλόδοξων στόχων του Άθλου Ορεστιάδας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του o Γιώργος Τσακπίνης δήλωσε τα εξής: “Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός, ότι για 2η χρονιά θα συμμετέχω στη νέα προσπάθεια διάκρισης του Άθλου Ορεστιάδας.

Φέτος η ομάδα με τις προσθήκες που έγιναν, εκτιμώ ότι θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική και με την τεράστια βοήθεια του προέδρου Γιώργου Τσολακίδη, των μελών της διοίκησης και τη στήριξη του απίστευτου κόσμου μας θα καταφέρουμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

Είμαι βέβαιος πως σε κάθε μας αγώνα, το νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης “Ν. Σαμαράς” θα είναι κατάμεστο από τους φίλους της ομάδας, που λατρεύει το βόλεϊ και ως “7ος παίκτης”, μας δίνει την ώθηση και τη δύναμη που απαιτούνται για να φτάνουμε στις νίκες.

Η οικογένεια του συλλόγου μας εύχεται στον Γιώργο υγεία, καλή τύχη στο έργο του και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας.