Γ’ Εθνική: Μεταγραφή-επιστροφή της Αναστασίας Κωνσταντάκη στην φιλόδοξη γυναικεία ομάδα του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης

Ο Ποντιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή αποκτώντας την Αναστασία Κωνσταντάκη από την συμπολίτισσα Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης.

Στην ουσία πρόκειται για μια έμμεση επιστροφή της νεαρής παίκτριας καθότι μετά από απουσία δύο χρόνων επιστρέφει στην ομάδα απ’ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα. Επίσης έχει πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες με την εθνική προκορασίδων.

Ο Ποντιακός αναμένεται και τη φετινή χρονιά να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Πέρσι κατάφερε και τερμάτισε στην 3η θέση έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς.

Η ανακοίνωση του Ποντιακού: Καλωσορίζουμε στην Γυναικεία ομάδα του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ την Αναστασία Κωνσταντάκη @anastasia_konstantakii η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης.

Η Αναστασία μετά από απουσία δύο χρόνων επιστρέφει στην ομάδα μας απ’ όπου και ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα, είναι μια κοπέλα που έχει κληθεί και έχει πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες με την εθνική προκορασίδων και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας την επόμενη σεζόν.

Καλώς ήρθες Αναστασία!