Κύπελλο Ελλάδος: Εντός έδρας αγώνες στις 27/8 για Πανθρακικό, Βιστωνίδα και Αλεξανδρούπολη! Καλή η κλήρωση και για την επόμενη φάση

Η κλήρωση του κυπελλου των πρωτων φάσεων οπου θα συμμετέχουν και οι ομάδες της Θράκης πραγματοποιήθηκε στα γραφέια της ΕΠΟ στα οποία δεν είχαμε Θρακιώτικη συνάντηση όπως πέρυσι.

Σε αυτήν ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει την νταμπλούχο ομάδα της Ημαθίας τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας που μέχρι τις 27 Αυγούστου πιθανότατα δεν θα έχει ακόμα ολοκληρώσει το ρόστερ της αφού πρόσφατα ξεκίνησε προετοιμασία. Εαν πέρασει η ομάδα της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Θησέας Αγριάς Βόλου – ΠΟ Φήκης Τρικάλων.

Η κυπελλούχος Έβρου Αλεξανδρούπολη FC αν και πλέον ομάδα του τοπικού θα υποδεχθεί την Κυπελλούχο ΕΠΣ Πέλλας ομάδα ομως της Θεσσαλονίκης τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που πέρυσι πήρε το ΑΦΜ της Θύελλα Σαρακηνών. Εαν περάσουν οι Εβρίτες θα έχουν ρεπό στην επόμενη φάση.

Τέλος η Βιστωνίδα που πήρε την θεση του κυπελλούχου Ορφέα Ξάνθης, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της στον θεσμό του κυπελλου θα υποδεχθεί τον Κυπελλούχο ΕΠΣ Σερρών, Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο νικητής του ζευγαριού θα παίξει εκτός έδρας κόντρα σε αυτόν του Ερμή Αμυνταίου Φλώρινας – Αναγέννηση Άρτας.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Α’ ΦΑΣΗ(Κυριακή 27 Αυγούστου)
1η Ζώνη

  1. Αλεξανδρούπολη FC – Κεραυνός Αγγελοχωρίου
  2. Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας
  3. ΑΟ Βιστωνίδας – Απόλλων Παραλιμνίου
  4. ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Βύρωνας Καβάλας
  5. Δόξα Βώλακα – ΑΟ Χανιώτη

Β’ ΦΑΣΗ(Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου)
1η Ζώνη
Αστήρ Λιανοκλαδίου Σταυρού – ΠΟ Ελασσόνα / Ατρόμητος Παλαμά
Πανθρακικός – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας / Θησέας Αγριάς – ΠΟ Φήκης
Αστέρας Πετριτή – Καστοριά / Δόξα Βώλακα – ΑΟ Χανιώτης
Ερμής Αμυνταίου – Αναγέννηση Άρτας / ΑΟ Βιστωνίδας – Απόλλων Παραλιμνίου
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Βύρωνας Καβάλας / Θύελλα Κατσικά – Πιερικός
Άνευ αγώνα: Αλεξανδρούπολη FC ή Κεραυνός Αγγελοχωρίου