Επιβεβαίωση ThrakiSportS! Αποχώρησε και ο Κομεσίδης από τον Ορέστη Ορεστιάδας και συνεχίζει στον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Σχεδόν δυο μήνες μετά το άρθρο του ThrakiSports περί αποχώρησης του Δημήτρη Κομεσίδη από τον Ορέστη Ορεστιάδας προς ιστορική ομάδα είχαμε την επιβεβαίωση με την μετακίνηση του πολύπειρου στόπερ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο 35χρονος (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1988) Θρακιώτης αμυντικός ξεκίνησε από την Νίκη Άνθειας πριν μεταγραφεί για την Ξάνθη. Για μια 15ετία αγωνιζόταν στις Εθνικές κατηγορίες με ΠΑΕ Θράκη (26 συμμετοχές δανεικός), Παναιτωλικό (29 συμμετοχές δανεικός), Λάρισα, ΟΦΗ, Αλεξανδρούπολη, Ατρόμητο Αβαντα και Ορέστη κατακτώντας πρωταθλημα και άνοδο με πολύ σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας.

Επαγγελματικο ντεμπούτο έκανε στα 19 του στις 2/9/2007, στο Κύπελλο Ελλάδας με την φανέλα της ΠΑΕ Θράκη (δανεικός από τον ΑΟΞ) εναντίον της ΑΕ Γιάννενα (νίκη 1-0) και στην A’ Εθνική στις 26 Σεπτέμβρη 2010 στην νίκη 1-0 του ΑΟΞ επί του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος 90′ με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο. Συνολικά αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική 76 αγώνες (70 με Ξάνθη και 6 με ΟΦΗ) και άλλους 85 στην Β’ Εθνική με Λάρισα και ΟΦΗ.

Είναι η κορυφαία μεταγραφή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τα τελευταία χρόνια που τον απέκτησε παρά το ενδιαφέρον του Ορέστη και της Αλεξανδρούπολης και παρά την ηλικία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ιστορική ομάδα του Έβρου ώστε να πρωταγωνιστήσει.

Από την άλλη ο Ορεστης Ορεστιάδας μετά το νικηφόρο φιλικό με τον Πανθρακικό και την καλή εμφάνιση κοιτάει την μεταγραφική του ενίσχυση από το Βαλκάνια αλλά και με δοκιμές αρκετών παικτών ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.