ΕΠΣ Έβρου: Είχε στο περίμενε τον Ορέστη αλλά ανακοινώθηκε από Αλεξανδρούπολη ο Τζελέπης

O νέος σταθμός στην καριέρα του περσινού πρωταθλητή με τον Ορέστη Ορεστιάδας Δήμου Τζελέπη.

Ο πλάγιος μεσοεπιθετικός Δήμος Τζελέπης αν και ήταν σε συνομιλίες μέχρι πρόσφατα με τον Ορέστη απλά προτίμησε να μείνει στην Αλεξανδρούπολη μιας και ετοιμάζει το γάμο του στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του πλάγιου μέσου, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Αλεξανδρούπολη FC στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να κερδίσει την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία.

Μετά το πέρασμα του από τον Ορέστη Ορεστιάδας την περσινή χρονιά με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής και κερδίζοντας την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 26χρονος (γεννημένος στις 26/01/1997) μεσοεπιθετικός από την Λευκίμη Έβρου φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ορέστη Ορεστιάδας έχοντας 8 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στα μπαράζ ανόδου.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΑΟ Τυχερού, ΑΟ Καππαδοκών, Νίκη Απαλού, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Νέστο Χρυσούπολης, Ορφέα Ελευθερούπολης, Θράκη Φερών, ΑΕ Διδυμοτείχου, Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

Η πρώτη βόμβα στα φτερά ..

Μετά τις πρώτες ανανεώσεις η Αλεξανδρούπολη F.C είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη της μεταγραφή με την απόκτηση του πλάγιου μέσου Δήμου Τζελέπη .