Μαζί και την νέα χρονιά στην Αλεξανδρούπολη τα αδέρφια Κώστας και Άγγελος Πατσιώρας!

Μαζί μια ακόμη σεζόν θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη όπου πρόεδρος είναι ο πατέρας τους Αλέκος τα αδερφια Άγγελος και Κώστας Πατσιώρας.

Οι δυο μέσοι παρά τις προτάσεις που είχαν από τον Ορέστη σύμφωνα πληροφορίες και όχι μόνο, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ’ Εθνική θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη για πέμπτη χρονιά, από την αρχή της ίδρυσης της με ένα μικρό διάλειμμα στον Ιπποκράτη για τον μεγάλο αδερφό τον 28χρονο Άγγελο.

Αυτός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Καππαδοκία και κατόπιν συνέχισε στην Ανθεια όπου στα 16 του πήρε το πρωτάθλημα. Κατόπιν λόγω σπουδών αγωνίστηκε στις Σέρρες στο Χρυσό, στην Βέργη και στην Ορεινή Σερρών, στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου όπου κατέκτησε την 2η θέση μαζί με τον αδερφό του στην ομάδα, στον Ιπποκράτη και στην Αλεξανδρούπολη.

Ο μικρότερος αδερφός ο 23χρονος Κώστας θα είναι ο αρχηγός της ομάδας. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στην Ένωση Ανθεια Αρίστεινου, στις ακαδημίες του ΑΟΞ, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μια τετραετία βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη που με νέο δίδυμο στον πάγκο τους Δορουγιδένη, Μπίτσο είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.