Εκλογές 2023: 6 Αυγούστου! Η ημερομηνία σταθμός που συνδέει τον υποψήφιο Γιάννη Μπόσβελη με τον αγαπημένο του ΑΟΞ

Στην πρώτη του ΑΟΞ βρέθηκε όπως και πάρα πολύ κόσμος της Ξάνθης και ο Γιάννης Μπόσβελης για να ξαναδούν έστω και σε προπόνηση την αγαπημένη τους ομάδα που ένα χρόνο απουσίας τους έλειψε τόσο πολύ.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΜΠΡΟΣΤΑ του υποψήφιου δήμαρχου Σάββα Μελισσόπουλου, έβλεπε πάντα…ΜΠΡΟΣΤΑ και στα θέματα του ΑΟΞ και ήταν από τους λίγους που από τα πρώτα βήματα του Μπιλ Πάπας με τα αιχμηρά του άρθρα χτύπησε καμπανάκια που δυστυχώς δεν εισακούστηκαν,

Τούτη την φορά με αφορμή τα γενέθλια του ανήμερα του Σωτήρος στις 6 Αυγούστου με ανάρτησή του ανέφερε την σύνδεσή της ημέρας αυτής που έχει με τον ΑΟΞ.

H ανάρτηση του Γιάννη Μπόσβελη: Κάποτε πρίν χρόνια μου είχαν επιφυλάξει έκπληξη τα παιδιά μου στον Άρη Αβατου. Ήταν στα αποδυτήρια πριν παίξουμε φιλικό τότε με την ομάδα του Α.Ο.Ξ. Σήμερα μετά από χρόνια η μέρα των γενεθλίων μου ξανά συμπίπτει με το όνομα Α.Ο.Ξ. αφού είναι η πρώτη προπόνηση της επανεκκίνησης. Κάποια γεγονότα δεν είναι τυχαία αφού και το έτος 1967 που γεννήθηκα ήταν η ημερομηνία ίδρυσης της ομάδος. Ευχαριστώ όλους και όλες για τις ευχές που δέχτηκα και δέχομαι είτε τηλεφωνικά είτε μέσω των social media. Πραγματικά είναι σπουδαίο όταν οι συνάνθρωποι σου σε θυμούνται τέτοιες στιγμές.