Γ’ Εθνική: Ισπανικό ενδιαφέρον για την Βέροια μεγάλη αντίπαλο των ομάδων της Θράκης

Θερμός Αύγουστος κυριολεκτικά και μεταφορικά αναμένεται για την αντίπαλο των ομάδων της Θράκης ομάδα της Βέροιας και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του 1ου Ομίλου μαζί με την Καβάλα, τον Πανθρακικό και την Δόξα Δράμας.

Το διοικητικό αδιέδοξο που μπορεί να οδηγήσει την “Βασίλισσας του βορρά” σε διοίκηση πρωτοδικείου μπορεί να λάβει τέλος αφού υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκριμένα από την Ισπανία.

Θυμιζουμε πως η Βέροια μέσα σε μια χρονιά έζησε έφτασε από τον παράδεισο στην κόλαση αφού αν πρωταθλήτρια του Βορρά με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο έχασε την άνοδο στην Super League στα μπαράζ με τον Λεβαδειακό και φέτος υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική και διοικητικά φλέρταρε με την διάλυση. Την 4η αγωνιστική η Βέροια θα φιλοξενήσει τον Αρη Πετεινού.

Όπως αναδημοσιεύουμε από το kerkidasport.gr υπάρχει ενδιαφέρον από την Ισπανία, όπως και πριν από περίπου 8 μήνες όταν είχε γίνει κρούση μέσω του παλιού τερματοφύλακα της Βέροιας Τζόναθαν Λόπεζ στην οικογένεια Μπίκα για την αγορά του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά τότε δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό.

Οι Ισπανοί επενδυτές, παρότι η ομάδα υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για την απόκτηση των “κυανέρυθρων” και μάλιστα τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε Λόπεζ και Αχιλλέα Μπίκα, για να βρεθεί η χρυσή τομή και η ομάδα να περάσει σε ισπανικά χέρια!

Σε δήλωσή του στον συνάδελφο Κώστα Τσιμόπουλο, ο πρώην γκολκίπερ της “Βασίλισσας” τόνισε μεταξύ άλλων πως οι συζητήσεις με την οικογένεια Μπίκα βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: “Είμαστε σε επαφή τις τελευταίες μέρες με τον Αχιλλέα Μπίκα, θα δούμε που θα καταλήξουν οι συνομιλίες. Εμείς από την Ισπανία θέλουμε να πάρουμε την Βέροια και αν όλα πάνε καλά υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να έχει ευτυχή κατάληξη το θέμα.

Αύριο Σάββατο θα έχουμε μια τηλεδιάσκεψη για να κάνουμε τις τελικές επαφές. Θέλουμε να πάρουμε την ομάδα γιατί βλέπουμε ότι τελευταία αντιμετωπίζει προβλήματα. Με ένα καλό πρότζεκτ, με την βοήθεια του κόσμου και με καλούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορέσει να ανακάμψει και να ξαναβρεί τον δρόμο των επιτυχιών. Η επένδυση που θέλουμε να κάνουμε αφορά τόσο την πρώτη ομάδα όσο και την Ακαδημία.

Εμείς θέλουμε να πάρουμε την ομάδα, αν το θέλουν και οι τωρινοί ιδιοκτήτες της, τότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ο κ. Μπίκας είναι ξεκάθαρος με εμάς, δεν θέλει κάποια χρήματα για να παραχωρήσει την ομάδα, απλά περιμένει την Δευτέρα (που υπάρχει η Γενική Συνέλευση) για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να αναλάβουμε την ΒΕΡΟΙΑ”.