Διεθνής Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου στη Λευκωσία: Μετάλλια οι Εβρίτες Κανοτζιάν και Κεσκινίδης, χρυσή με την σκυτάλη η Ορφανίδη

Μια πλούσια αγωνιστική ημέρα ήταν η πρώτη στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα-Κύπρος που διεξάγεται στο στάδιο της Λευκωσίας με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για δράση. 

Ο Ανδρέας Μαθιουδάκης ήταν αυτός που πήρε την πρώτη θέση στη δισκοβολία με καλύτερη επίδοση στα 47,53 μ., με τον Χρυσοβαλάντη Κανοτζιάν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να ακολουθεί με 46,32 μέτρα.

Γρήγορη κούρσα έγινε και στα 100 μ. των ανδρών με τον Κύπριο Βαγγέλη Πετάση να βελτιώνει το ατομικό του ρεκόρ με 10.94 (0,8) και τον Φίλιππο Γεωργαντά να τον ακολουθεί με 11.08. Τρίτος ήταν ο Ορεστιαδίτης Παναγιώτης Κεσκινίδης με 11.13 που βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ. 

Καλή εμφάνιση σημείωσε η ομάδα 4×100 μ. γυναικών με τις Σοφία Κοντογιάννη, Παναγιώτα Αθανασοπούλου, Ανδριάννα Σπυροπούλου και την Ξανθιώτισσα Στέλλα Ορφανίδη να τερματίζουν πρώτες σε 47.26.

Η ομάδα 4χ100 μ. των ανδρών αποτελούμενη από τους Φίλιππο Γεωργαντά, τον Ορεστιαδίτη Παναγιώτη Κεσκινίδη και τους Μιχαήλ Ραφαήλ Κολυδά και Δημήτρη Μηλιώτη ακυρώθηκε με την κυπριακή ομάδα να τερματίζει πρώτη με 45.26.

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ