«Ξανασμίγουν» οι… Ιταλοί στον Πανθρακικό;

Το colpo grosso με τον Δημήτρη Βοσνακίδη θέλει να κάνει ο Πανθρακικός που ψάχνει να ενισχυθεί στην άμυνα και στην θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Κομοτηναίος στόπερ έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση από τους Θρακιώτες που φέτος έχουν στόχους πρωταγωνιστικούς και ο Βόσνα είναι εδώ και καιρό στις λίστες της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου. Εξάλλου η διοίκηση εδω και μια διετία θέλει να επαναφέρει στην Κομοτηνή τα δικά της παιδιά όπως και έκανε και με τον κολλητό του Βοσνακίδη τον άλλο Ιταλό Δημήτρη Πεχλιβανόπουλο που πέρυσι ήταν αντίπαλος του με το Αιγάλεω.

Ο 29χρονος (14/2/94) κεντρικός αμυντικός φετος αγωνίστηκε αρχικά στην Ελευσίνα στην Γ’ Εθνική και στην συνέχεια στην Ηλιούπολη στην Super League2 όπου έκανε 8 ματς (6 βασικός και αγωνίστηκε 471′).

Ο Βοσνακίδης ξεκίνησε από τον Πανθρακικό με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στην ΕΠΣ Θράκης όπως και ο Πεχλιβανόπουλος και αγωνίστηκε ακόμα σε Μπάρι, Λουχέσε, Σαβόια, Ζάκυνθο, Ηρακλή, Σπάρτη, ΘΟΙ Λακαταμιάς, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΟ Ρουφ, Προοδευτική, Πανελευσινιακό και Ηλιούπολη.