ΕΠΣ Θράκης: Πήρε και «Ντέμι» η Αναγέννηση Παγουρίων!

Σε μια ακόμη προσθήκη εμπειρίας μετά από αυτήν του Βιόπουλου προχώρησε η Αναγέννηση Παγουρίων αποκτώντας από έμπειρο μέσο Ανέστη Ντεμιρτζίδη από τον Πόντο Θρυλορίου.

Η απόκτηση του 34χρονου αμυντικού χαφ θα φέρει πάλι μαζί μετά το Θρυλόριο τους Βιο και Ντέμι μέσα στο γήπεδο αυτή την φορά με τον κόουτς Μυστριδη να ετοιμάζει μια ομάδα που στόχο θα έχει και πάλι να βρεθεί στην πρώτη τετράδα.

Ο «Ντέμι» όπως τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του, είναι πτυχιούχος οικονομολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ενω στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δοξα Ν. Σιδηροχωρίου, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Κόσμιο και ήταν μέλος της ομάδας της ΕΠΣ Θράκης για το Region’s Cup.

Η διοίκηση της Αναγέννησης Παγουριων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανέστη Ντεμιρτσιδη, του 34χρονου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε: Ξυλαγανή, Ελπίδα Σαπών, Σιδηροχώρι, Γρατινή, Ίασμο, Κόσμιο, Πόντο Θρυλοριου. Με την “ηρεμία” που τον διακρίνει είμαστε σίγουροι πως θα δώσει αρκετές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Μυστριδη.
ΑΝΕΣΤΗ σε καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” μας και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!!