Στην φετινή Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της Κίνας για πρώτη φορά στα χρονικά κολυμβητής από την Αλεξανδρούπολη

Ξεκινάει την Τρίτη 1/8 στην πόλη Τσενγκντου της Κίνας το άθλημα της κολύμβησης στα πλαίσια των Παγκόσμιων Πανεπιστημιακών Αγώνων FISU 2023.

«Συνεπής» ο Ναυταθλητικος Όμιλος Αλεξανδρούπολης με την συμμετοχή αθλητών του, σε μεγάλες διεθνείς κολυμβητικές διοργανώσεις σε επίπεδο ανδρών, εκπροσωπείται σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση από τον αθλητή του Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος πέρυσι έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη και φέτος συνεχίζει τις εμφανίσεις του με το εθνόσημο στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ενημερώνει ο ΝΟΑ, ο Χρήστος είναι ο μόνος κολυμβητής της Αλεξανδρούπολης που:
α.μέχρι σήμερα συμμετείχε σε επίπεδο Ανδρών σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και
β. θα συμμετέχει σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες!!!

Η οικογένεια του ΝΟΑ στην ανακοίνωσή της δηλώνει ότι είναι περήφανη γιατί:
α. έχει στις τάξεις της έναν κολυμβητή ο οποίος όχι μόνο συνεχίζει σε ηλικία 26 ετών, αλλά και πρωταγωνιστεί στα αγωνίσματα του.
β. είναι σε θέση να στηρίζει τις προσπάθειες του αθλητή της
γ. κρατάει τον αθλητή της στην πόλη της Αλεξανδρούπολης εξασφαλίζοντας συνθήκες ίσως καλύτερες από τα μεγάλα αστικά κέντρα.
δ. με αυτόν τον αθλητή προβάλλεται η πόλη της Αλεξανδρούπολης και όλη η Περιφέρεια.

«Πίσω από αυτές τις επιτυχίες υπάρχει πάντα και ένας προπονητής, που στην περίπτωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης λέγεται Κώστας Χατζηπέτρου. Πραγματικά τις επιτυχίες του προπονητή μας τα τελευταία χρόνια , θα τις ζήλευαν πολλοί καταξιωμένοι προπονητές της κολυμβητικής κοινότητας και του ευχόμαστε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η δουλειά του προπονητή ξεκινάει όταν τελειώσει η σωματική ανάπτυξη του κολυμβητή και τότε μόνο μπορεί να φανεί ποιος δουλεύει και ποιος δεν δουλεύει!!!

Τα τελευταία χρόνια τολμήσαμε στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον προπονητή μας, να δημιουργήσουμε ομάδα OPEN κατηγορίας, για την οποία είμαστε περήφανοι και πιστεύουμε ότι συνδράμαμε έστω και λίγο στην άνοδο της κολύμβησης στην Περιφέρεια ή ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι μπορεί ……….και η Περιφέρεια», επισημαίνει ο ΝΟΑ.