Γ’ Εθνική: Στον Ορέστη Ορεστιάδας παραμένει ο σταρ του Κώστας Ανδρεάδης

Την παραμονή του ποιοτικότερού του παίκτη Κώστα Ανδρεάδη γνωστοποίησε ο Ορέστης Ορεστιάδας.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 23/7/96) οδήγησε τον Ορέστη με τις εμφανίσεις του όλη την χρονιά και με το γκολ του κόντρα στον Πετεινό στην μαθηματική του άνοδο και θα είναι και φέτος ένα από βασικά εργαλεία του Νίκου Ουσταμπασίδη στην επιστροφή των Εβριτών στην Γ’ Εθνική μετά από 25 έτη.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ορέστη μέχρι το 2011 όταν και μετακόμισε στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Βεστφαλία, αγωνιζόμενος στην Sc Neheim Κ19 και στην συνέχεια στην πρώτη ομάδα, η οποία συνεργάζεται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Κατόπιν, ακολούθησε η ASC Dortmund 09 στην Oberliga, ο Ορέστης Ορεστιάδας, ο Νέστος Χρυσούπολης, η ομάδα της Δυτικής Αρμενίας και ξανά ο Ορέστης.

Η ανακοίνωση των Εβριτών: Ο Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΆΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με άλλον έναν παίκτη από το περσινό ρόστερ, αυτή του 27χρονου μεσοεπιθετικού Κώστα Ανδρεάδη.

Ο Κωνσταντίνος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί SC Neihem U19, SC Neihem, ASC 09 Dortmund, Ορέστη Ορεστιάδας, Νέστο Χρυσούπολης ,West Armenia και από το 2021 βρίσκεται ξανά στην ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο Κωνσταντίνος μετά την ανανέωση δήλωσε:

Η ηρεμία του μυαλού είναι το παν!

Κωνσταντίνε σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!