Πασχαλάκης: «Υπάρχει μία γλυκόπικρη αίσθηση, από τη μία η νίκη και από την άλλη τα τραγικά συμβάντα στη χώρα μας»

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 3-1 της Ρέιντζερς σε φιλικό στο Άιμπροξ με τα δύο γκολ του Καρβάλιο και το ένα του Κώστα Φορτούνη και το φινάλε βρήκε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και τη βελτίωση των Πειραιωτών αλλά και να εκφράζει τη στενοχώρια του με τα όσα άσχημα συμβαίνουν στην Ελλάδα, με τις φωτιές να αφήνουν νεκρούς πίσω τους.

«Ήταν ένα αναγνωριστικό ματς, σε πάρα πολύ καλές συνθήκες. Θέλαμε να δοκιμάσουμε πράγματα και πολλά μας βγήκαν. Υπάρχει μία γλυκόπικρη αίσθηση, από τη μία η νίκη και από την άλλη τα τραγικά συμβάντα στη χώρα μας, δεν μπορούμε να χαιρόμαστε, απλά κρατάμε τις καλές στιγμές και προχωράμε”, τόνισε αρχικά ο κίπερ των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

«Το ματς είχε θετική εξέλιξη, η ομάδα έδειξε πιο έτοιμη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, είμαστε δεμένη ομάδα και προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή. Θέλουμε να έχουμε ένα σύνολο με δομές που να ασκεί πρέσινγκ στον αντίπαλο.

Το κλίμα ήταν καλό και παραμένει καλό, θεωρώ πως υπάρχουν παιδιά μέσα στην ομάδα που φτιάχνουν το κλίμα. Ο προπονητής μας θέλει να είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ζητάει πράγματα στα αποδυτήρια.

Υπάρχει μία καλή γεύση από αυτό το ματς, ήταν ένα δυνατό τεστ σε καλές συνθήκες. Θεωρώ πως θα ζυγίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι για τη συνέχεια».