Επέστρεψε στην Καβάλα ο Μιχάλης Χιονίδης!

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα για τρίτη φορά από την Ελπίδα Γενισέας ο 36χρονος Μιχάλης Χιονίδης επέστρεψε στα γήπεδα της Καβάλας και στην ομάδα του Βύρωνα που θέλει να επανέλθει στην Γ’ Εθνική.

Στο παρελθόν ο Χιονίδης έχει αγωνιστεί σε Θερμαϊκό (τρεις φορές), ΠΑΕ Θράκη, Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, Εθνικό Σόχου, Άρη Αβάτου, Ορφέα Ελευθερούπολης, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Κεραυνό Πέρνης, Φρίξο Πλατανοτόπου, Δόξα Θεολόγου (δις) και Ελπίδα Γενισέας.

Η ανακοίνωση του Βύρωνα: Με τη φανέλα του Βύρωνα θα αγωνίζεται για τη σεζόν 2023-24 ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Χιονίδης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισαν να πορευθούν μαζί στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγο καιρό αφού συμφώνησαν στο πλάνο που έχει καταρτιστεί.

Γεννημένος το 1987, ο Μιχάλης έχει πλούσια συμμετοχή σε διάφορες κατηγορίες όπως απαιτείται για να συμπληρωθεί η σύνθεση του φετινού ρόστερ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει στο γήπεδο μόνο επιτυχίες.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα και είμαι έτοιμος να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της».

Μιχάλη, σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια!