Χατζημεστής: «Αστυνομία αν δε μας επιτραπεί η προπόνηση στο γήπεδο του ΑΟΞ! Τους καλώ όποτε θέλουν να τα πούμε λογικά…»

Μετά τις λογικές απορίες που γέννησε η ανακοίνωση για τη πρώτη προπόνηση του Ορφέα Ξάνθης στο γήπεδο του ΑΟΞ, έρχονται στο φως δηλώσεις του Μπάμπη Χατζημεστή.

Στην διαδικτυακή σελίδα της εφημερίδας «Θράκη» μίλησε ο Μπάμπης Χατζημεστής με αφορμή τις απορίες που εύλογα γεννήθηκαν μετά την ανακοίνωσή του πως ο Ορφέας Ξάνθης θα κάνει την «επίσημη πρώτη» του στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε αρχικά σε ήπιο τόνο και είπε πως καλεί την νέα διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΞ να τα πουν λογικά και να βρεθεί λύση που να συμφωνούν και οι δύο πλευρές, συνεκτιμώντας όλους τους παράγοντες. Στη συνέχεια όμως, τόνισε πως στη περίπτωση που δεν επιτραπεί στην ομάδα του η πραγματοποίηση της προπόνησης στο γήπεδο του ΑΟΞ, τότε θα καλέσει την αστυνομία για να πάει ο καθένας εκεί που του αξίζει. Βέβαια ανέφερε και πάλι πως δεν είναι αυτή η λύση που θέλει, γιατί θεωρεί ότι δεν οδηγεί πουθενά και απλά διχάζει τον κόσμο.

Ο ιδιοκτήτης του Ορφέα βέβαια, στη συνέχεια είπε «θα είμαι πολύ ανόητος, όταν το σωματείο γίνει μεγάλο να μην αποχωρήσω και να μην πάω σε κάτι μικρότερο. Αν η ομάδα φτάσει ψηλά, θα βρω και εγώ την λύση μου, θα δω τι μπορώ να κάνω, θα δω αν μπορώ μόνον να παίζω και να μην γυμνάζομαι εκεί».

Ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν αμέλησε να αναφερθεί και στον απερχόμενο πρόεδρο του ερασιτέχνη ΑΟΞ, εκμεταλλευόμενος την ανακοίνωση της νυν διοίκησης για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα παλιά γραφεία του συλλόγου εντός του γηπέδου ΑΟΞ. Τόνισε πως η κατάσταση αυτή έχει ως κύριο υπεύθυνο τον πρώην πρόεδρο του ερασιτέχνη κ. Σιδέρη, παρ’όλο που κι ο ίδιος είχε αποθηκεύσει στο συγκεκριμένο υπόστεγο κάποια δικά του πράγματα.

Τέλος στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θράκη» κατηγόρησε τον Παναγιώτη Σιδέρη ότι χρέωσε τον σύλλογο από αμέλειά του να μην κάνει φορολογική δήλωση και πολλά άλλα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι θα απευθυνθεί και στη δικαιοσύνη.