Έρχεται στην Αλεξανδρούπολη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της μεγαλύτερης ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων στον κόσμο

Για πρώτη φορά στην ιστορία των αθλητικών διοργανώσεων ο Δήμος Αλεξανδρούπολης με υπερηφάνεια ανακοινώνει την ανάληψη της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων της μεγαλύτερης Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (ΜΜΑ) στον κόσμο, GAMMA!

Μετά την Σιγκαπούρη το 2019 και το Άμστερνταμ το 2021 η χώρα που επιλέχθηκε να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ΜΜΑ για το 2023 είναι η Ελλάδα και ο φάκελος που είχε υποβληθεί από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης πέρασε με άριστα.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη στις αρχές του φθινοπώρου, προσελκύοντας αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς και παράλληλα το διεθνές ενδιαφέρον τόσο του αθλητικού κόσμου όσο και των διεθνών μέσω μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας!

«Για ακόμη μια φορά αποδεικνύουμε ότι με στοχοπροσήλωση, όρεξη και πολλή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε ό,τι μέχρι χτες φάνταζε αδύνατο. Η Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στο προσκήνιο και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο και στον αθλητικό τουρισμό!», αναφέρει η ανακοίνωση του Δημου Αλεξανδρούπολης.