Volley League: Για δεύτερη σεζόν στον Άθλο Ορεστιάδας Εβρίτης μαέστρος Παναγιώτης Μποζίδης

Παίκτης του Άθλου Ορεστιάδας θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο 21χρονος Εβρίτης διεθνής πασαδόρος Παναγιώτης Μποζίδης.

Ο Παναγιώτης πραγματοποίησε πέρυσι το ντεμπούτο του στη Volley League με τον Άθλο Ορεστιάδας και είναι γιος του θρυλικού πασαδόρου, Θοδωρή Μποζίδη.

H ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ανανέωση συνεργασίας με τον Παναγιώτη Μποζίδη

Η διοίκηση του TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον αθλητή , Παναγιώτη Μποζίδη, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου της Volley League 2023-2024.

Γεννημένος στις 17 Ιανουαρίου του 2002 στην Ορεστιάδα, βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του και θρυλικού πασαδόρου, Θοδωρή Μποζίδη, o Παναγιώτης (1.92μ) πραγματοποίησε πέρυσι το ντεμπούτο του στη Volleyleague με την ομάδα μας, ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Α.Ο. Ορεστιάδας και Πήγασο Πολίχνης.

Ο εβρίτης “μαέστρος” είναι διεθνής με τις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες, έχοντας αγωνιστεί σε Εθνική Παίδων και Εφήβων, αλλά και ως μέλος της Εθνικής ομάδας της Αστυνομίας, έχει πανηγυρίσει σημαντικές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τελευταία επιτυχία το ασημένιο μετάλλιο στο 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομίας ( Τορίνο 17-24/6) με συμπαίκτη τον νεοαποκτηθέντα κεντρικό μας, Νίκο Αλεξάκη.

“Πρώτα από όλα χαίρομαι που θα συνεχίσω για δεύτερη χρόνια στον Άθλο Ορεστιάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας να κρατήσουμε την Ορεστιάδα ψηλά στο χάρτη της Volley league” δήλωσε ο Ορεστιαδίτης πασαδόρος που για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιστεί στο πλευρό του μικρότερου αδελφού του, Βασίλη.

Η οικογένεια του Άθλου εύχεται στον Πάνο μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον ίδιο προσωπικά, αλλά και για τον σύλλογό μας».