Volley League: Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια ο Εβρίτης λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ είναι ο Εβρίτης Δημήτρης Κωνσταντινίδης, με τους “ασπρόμαυρους” να ανακοινώνουν την απόκτηση του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 30χρονος λίμπερο (1,88μ.) Δημήτρης Κωνσταντινίδης με καταγωγή από την Ορεστιάδα επέστρεψε μετά από τρία χρόνια. Στο παρελθόν εκτός του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Ορεστιάδας, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Γεννημένος στις 05/08/1993, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αγωνίζεται ως λίμπερο και έχει ύψος 188cm. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟ Ορεστιάδας τη σεζόν 2009-10, και παρέμεινε εκεί μέχρι και τη σεζόν 2015-16, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα τη σεζόν 2010-11 όπου φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Volley league ανδρών, του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2016-17. Με τον Δικέφαλο αγωνίστηκε στην φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το CEV Champions League, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα.Στον ΠΑΟΚ παρέμεινε μέχρι τη σεζόν 2019-20, προσθέτοντας μαζί με το πρωτάθλημα της πρώτης σεζόν του στα «ασπρόμαυρα» και δύο κύπελλα.

Τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στον Φοίνικα Σύρου. Στο νησί των Κυκλάδων κατέκτησε το Σούπερ Καπ τη σεζόν 2021-22, έχοντας μάλιστα ως προπονητή τον Γιόσκο Μιλενκόσκι. Πλέον, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ για την δεύτερη «θητεία» του στα «ασπρόμαυρα», συνθέτοντας μαζί με το Μενέλαο Κοκκινάκη μία εκπληκτική δυάδα στη θέση του λίμπερο.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά επιστρέφω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και το προπονητικό τιμ, για την πρόταση την οποία μου έκαναν να συνεργαστούμε και πάλι.

Έχω περάσει τέσσερις πολύ όμορφες σεζόν της καριέρας μου εδώ, το περιβάλλον για μένα είναι πολύ γνώριμο και οικείο, και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για να πάρω άμεσα την απόφαση μου. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, τη τελευταία δεκαετία η ομάδα πρωταγωνιστεί και διεκδικεί όλους τους τίτλους.

Αυτό φαίνεται πως είναι ο στόχος της να κάνει και φέτος, καθώς το σύνολο το οποίο δημιουργείται διαθέτει εμπειρία και βάθος, και είναι ικανό μέσα από τη καθημερινή προπόνηση να βρεθεί και πάλι στην κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος μας, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να παίξουμε ωραίο βόλεϊ το οποίο θα φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, για να πετύχουμε μαζί όσο το δυνατόν περισσότερες και σημαντικές νίκες. Εύχομαι μία τέλεια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, και χωρίς τραυματισμούς!».

Καλώς ήρθες και πάλι, Δημήτρη!»